Noh ainakin se, että voittajat polkevat polkupyörällä 16 km huolimatta vesisateesta.. Vaikkakin tämä individualisti ei ehkä olisi lähtenyt, jos sillä hetkellä olisi satanut.. Mutta huolimatta ajatuksesta kääntyä takaisin kotiin tein koko lenkin ja kävin vielä kaupassa :) nyt nautin sitten palkinnostani eli omenarahkasta (oma tekemää).

Sitä ollaan palattu pitkän tauon jälkeen. On tuntunut siltä, että tässä on nyt muutakin tekemistä kuin laihduttaminen. Ei sillä, että mitään dramaattista olisi tapahtunut, kunhan vaan inspiraatio katosi jonnekin, liikunta tuntui pakkopullalta ja terveellisesti syöminen huvitti kaikkein vähiten. Missään vaiheessa ei kyllä luovutettu,hieman vain hidastettiin tahtia.. Jotenkin sitä vaan juoksi pää kolmantena jalkana eteenpäin tietämättä edes minne juoksee.. Liikunnasta oli taukoa noin kolme viikkoa, ainakin siitä kaikkein raskaimmasta.. Sen jälkeen aloitin hitaasti, kunnes liikkuminen oli taas kivaa ja tein sen enimmäkseen liikkumisen takia eikä kaloreiden ja laihtumisen takia. Sen myötä on tuo ruokavalio pikku hiljaa taas mennyt parempaan päin :) Vieläkään en jaksa tuota laskuria täyttää ja koitan nyt kehitellä muita keinoja tarkkailla syömisiä. Meinasin tässä pitää muutaman päivän ruokapäiväkirjaa, että näkee mitä syö ja milloin sekä millaisia tuntemuksia siihen syömiseen liittyy. Niitä voisi sitten tänne kanssa päivitellä..

Tällä hetkellä liikun 5-6 päivänä viikosta miten vaan aikatauluihin sopii. Koulun ja liikunnan yhdistäminen on paljon hankalampaa kuin työn ja liikunnan. Työ rajoittuu yleensä siihen 8 tuntiin päivässä ja siinä se, mutta koulua voi olla vain muutama tunti, mutta joudut tekemään kaikenlaista työtä kotonakin. Tämä on toivottavasti viimein koulusyksy, kunnes jouluna valmistun. Nyt pitää vaan koittaa keskittyä palkintoon eikä ajautua sivuteille niin koulun kuin laihdutuksen kanssa.. Tämän takia olen hieman madaltanut toiveita laihdutuksen suhteen, koska stressaan sen verta koulun takia tavoitteeni on nyt vain liikkua viikon aikana tarpeeksi ja syödä mahdollisimman hyvin suurimmasta osasta ajasta. Tässä on koko loppuelämä aikaa, joten kiirettä ei ole. Sitten valmistumisen jälkeen voi tahtia kiristää enemmän.