Turvotus on mukavasti tässä viikon mittaan vähentynyt ja vaakakin alkaa näyttämään inhimillisempiä lukuja ja olokin tuntumaan paremmalta. Edelleen ihmettelen miten olen moisessa onnistunut, mutta näköjään kaikkea ihmeellistä tuo ihmiselimistö kykenee. Toivotaan, että pääsisin siihen mistä aloitettiin ennen viime viikonloppua täksi viikonlopuksi, mutta huomenna on tiedossa kaverin tuparit, joten tiedä nyt miten käy.

Ja sitten niihin päätöksiin, totesin tämän painonpudotuksen nyt tökkivän miun päässäni. Ei tunnu motivaatiota löytyvän ja rasittaa jokapäiväinen ruokien merkkaaminen kalorilaskuriin. Päätin sitten pitää tämän kuun taukoa laskurista, voi olla että palaan jo aiemmin, mutta viimeistään elokuun ensimmäinen päivä olen back in business :) Mutta tämähän ei tiedä laihdutukselle taukoa vaan nyt koitetaan mennä näillä opeilla mitä on saatu tässä liki puolen vuoden aikana. Periaatteessa tämä on harjoitus sitten sitä loppuelämää varten, eihän nimittäin kukaan voi ikuisesti ruokiaan merkkailla ylös (tai no varmaan niitäkin löytyy, mutta ei kiitos miulle kuitenkaan). Tavoitteena olisi se 90 kg rikkominen elokuun alkuun mennessä ja vaa'alle meinasin hyppiä kerran viikossa. Eli eletään kohtuudella ja sopivilla annoskoilla sekä maltillisesti herkkuja ja liikuntaa samaan malliin kuin nyt.

Tämä motivaation puute tuntuu myös iskeneen tuohon liikkumiseen ja eilen olisin niin mieluusti jäänyt vain makaamaan sänkyyn salille lähtemisen sijaan (johtuisiko liian vähästä nukkumisesta ja siitä seuranneesta väsymyksestä tämä yleinen puhdin puuttuminen). Noh mietin sitten jäisinkö oikeasti lepäämään, vaikka salilla olisi miun lempitunti menossa ja olo olisi sen jälkeen paljon parempi. Totesin, että tämän kerran pakotan itseni menemään ja eikun vaan vaatteita päälle ja ulos. Päädyin sitten tekemään salitreenin ja bodyjammailemaan ja oloni oli aivan mahtava kun pääsin kotiin. Kannatti todellakin lähteä ja välillä pitää vaan pakottaa itsensä tekemään asioita :) Pääsin samalla kokeilemaan uusia urheiluvaatteitani mitä ostin (urheilurintsikat ja toppi) ja pakko myöntää sekin lisäsi hieman puhtia lähteä, kun pääsi uusia vaatteitansa tuulettamaan :)