Olipahan mielenkiintoinen viikko viime viikko, opin paljon itsestäni ja suhtautumisestani ruokaan. Enin osa viime viikosta meni sairastaessa tai oikeastaan ollessa jonkinlaisessa flunssan poikasessa, joka sai oloni ihan pöhnäksi. Kunnon tautia ei kuitenkaan tullut. Tiistai ja keskiviikko meni ihan täysin levätessä, olo oli niin väsynyt ja tukkoinen. Torstaina kävin sitten bodyjamia kokeilemassa (ihastuin heti). Perjantaina hieman otettiin takapakkia ja taas olo oli hieman flunssainen. Lauantainkin suosiolla lepäilin ja pääsin sitten sunnuntaina combatiin huitomaan :) Vieläkin on ääni vähän paineessa, mutta muuten ei tunnu missään. Meinasinkin tämän alku viikon urheilla ahkerasti ja loppuviikon pyhittää juhannuksen viettoon.

Terveelliset elämäntavat jäivät kyllä aika jäihin tuona "kipeänä" olo aikana. Tuli syötyä vähän miten sun täten ja yhden päivän taisin liki elää suklaalla. Välillä vaan himoon auttaa sen himoitseman asian syöminen :D Lopputuloksena tuosta viikosta oli, että paino pysyi ihan samoissa kuin viikko sitten. Teki se kyllä pienoisen notkahduksen tuossa, mutta eilisen liikunnan jäljiltä ollaan tänään 93 kg. Positiivista huomata, että kyllä se kroppa taisi jossain määrin tarvita tuota lisäenergiaa paranemiseen ja sitäkin, että välillä voi syödä huonommin kuhan ei aina niin tee :)

Olen myös yrittänyt tässä pohtia mitkä asiat saavat minut syömään. Olen tullut siihen tulokseen, että syön ainakin turhautumiseen, tylsyyteen ja väsymykseen. Tämän kun tiedostaa voisi yrittää kehittää näihin tunteisiin terveellisempi vastine toiminnalle. Väsymykseen varmasti auttaa nukkuminen, tylsyyteen pitäisi kehitellä jotain tekemistä ja turhautumiseen voisi jotain liikunnallista tehdä ja siihen purkaa sen.