...next day I'm your supergirl (Christina Aguilera- Keeps gettin' better)

Tässä on viikon aikana pyörinyt päässä vaikka minkälaisia ajatuksia.. Noin viikko sitten, taisi olla ennen viikonloppua tuli tunne, että kantaa päällä läskipukua, jonka haluaisi vain repiä päältään ja jatkaa normaali eloa. Iski taas se kaikki miulle nyt ja heti tunne siis, jossain pieni osa minusta toivoo, että seuraavana aamuna herätessäni olisin tavoitteessani. Totta kai tämä aamu tulee, mutta ei vielä ihan toviin. Eipä tätä massaa kroppaan ole kerätty kuukaudessa eikä parissa eli ei voi odottaa hävittävänsäkään sitä niin nopeasti. Onneksi tuo tunne meni aika nopeasti pois kuin se oli tullut ja pystyi taas nauttimaan jokaisesta tiputetusta grammasta. Edelleen haaveissa odotan, että pääsen sinne 80-luvulle, mutta kaikki aikanaansa. Suunta on oikea, joten eiköhän sekin tule aikanaan vastaan :) Toinen ajatus mikä tuli liittyi aika paljon tuohon läskipukuun eli mietin millaista on juokseminen, kun tämä kaikki ylipaino on poissa. Toisaalta epäilen välillä kuinka kroppa kestää juoksentelun tämän painoisena. Tästä päästäänkin hyvin tämän päiväisen juoksulenkin oivallukseen eli totesin minun olevan pakko keventää juoksuohjelmaani. Juoksu tuntuu kuin suossa juoksisi (ei sillä että koskaan olisin siellä juossut, mutta uskoisin että tunne olisi vastaava) ja muutenkin liikun viikon aikana sen verran paljon, että jatkaessani tätä menoa olisin nopeasti ylikunnossa ja sieltä ei olekaan niin helppo palata takaisin normaalitilaan (tästä minulla on jopa jonkinlaisia kokemuksia) Nyt pitää siis tehdä uusi ohjelma, jossa on aiemman kolme kertaa viikossa juoksua tilalla vain 2 kertaa. Päiviksi ajattelin ottaa tiistain ja perjantain, jolloin tulee tarpeeksi lepoa siihen väliin. Muutenkin nyt aluksi kevennän sitä ohjelmaani ja katsotaan sitten miten jatketaan. Pitää oppia, että asioita ei tartte suorittaa vaan tehdä siten kuten oma kroppa jaksaa.

Tällä viikolla on kokeiltu montakin uutta lajia. Olen käynyt pilates tunnilla, bodybalancessa ja eksyinpä jopa stepiin. Näistä eniten tykästyin bodybalanceen ja siellä olen jopa toistekin käynyt. Pilateskin oli mukavaa, mutta en ehkä ihan hirveän usein tule käymään siellä. Step on kokeiltu ja se taitaa jäädä siihen. Joskua aiemmin tykännyt step-aerobicista, mutta enää se ei tuntunut niin mukavalta. Polvet eivät vaan kestä sitä enää. Mutta voinpa sanoa kokeilleeni.

Tänään paino näytti 93 kg, joten siitä määrästä mistä aloitettiin on tiputettu 10 kokonaista kiloa!! Aikaa tähän meni 107 päivää :D Tästä on hyvä jatkaa.