Tässä töiden lomassa on hyvin aikaa päivittää tätäkin :) Teen tutkimustyötä ja tällä hetkellä asia ei etene mihinkään suuntaa minusta johtumattomista syistä, joten istun vaan "työhuoneessa" ja koitan keksiä mitenkä kuluttaa aikaani.

Tänä aamuna paino oli kivunnut taas hieman ylöspäin ja syystäkin. Olin viikonloppuna käymässä kotosalla ja viettämässä pikkuveljen synttäreitä. Sitä tuli sitten syötyä karkkia, kakkua, piirakkaa ja ties mitä kaikkea muuta tuonne suuhunu älysin tunkea. Pahin puoli tuolla kotosalla käymisessä on, että siellä ei hanasta voi juoda vettä (tai siis kai sitä voisi, mutta se maistuu niin paljon raudalta ja on vähän rusehtavan sävyistä niin mieluusti jätän väliin) niin se tuntuu heti kun pariin päivään ei juo normaalia määrää, joka miulla on n. 2-3 l.. Tuntuu, että tuo veden vähyys heti turvottaa ja sit nyt koitetaan laskea juomalla liki koko ajan. Tähän mennessä jo mennyt parisen litraa ja lisää tankataan. Jännityksellä seurataan, että mitä se vaaka huomenna näyttää. Koska sen verran paljon en usko itseni syöneet, että kiloja muuten olisi tullut lisää kuin ehkä jokunen sata grammanen. Olin kyllä varautunut tuohon veden vähyyteen täyttämällä kaikki limpparipulloni vedellä kotoani lähtiessä, mutta valitettavasti vain kaksi pulloa oli niin 3 l sain vettä mukaan ja se menikin liki yhtenä päivänä. Ensi kerralla käypi ostamassa kaupasta semmoisen kunnon kanisterin ja menee sen kera kyläilemään :)

Viikonlopun liikuntakin jäi aika vähiin. Kävin juoksulenkkini sentään tekemässä ohjelmani mukaan. Tällä viikolla siirrytäänkin seuraavaan askeleeseen tuossa juoksuohjelmassa eli vähennetään kävelyn määrää ja lisätään juoksemisen määrää. Toivotaan vain, että tuo oikea nilkka pysyy mukana. Se kun on alkanut hieman vihoittelemaan, mutta kunnon levolla toipunut. Pitää seurailla sen tuntemuksia ja katsella sen mukaan, jos ohjelmaa pitää muutella. Tänään koittaa ehtiä salille ja bodybalanceen illaksi. Tämän viikon meinasin pyhittää aika paljon tuommoisen venyttelypohjaiseen liikuntaan eli balancea ja pilatesta. Katsotaan sitten kuinka kipeä olen, kun venyttelyä kovasti ei ole tullut tehtyä.