Samassa mennään, lihakset turvoksissa liikkumisesta johtuen. Vaikka en sen kovempaa liiku niin hienoinen sairastaminen on selvästi alentanut kuntoa ja nyt liikutaan välillä korkeammilla sykkeillä kuin aiemmin. Kuitenkin liikkumista jaksaa kunhan sen tekee oman jaksamisen ehdoilla eikä pakoita sitä tekemään mitään mikä ei onnistu. Tämänkin kun saisi päähänsä tankattua eli aina ei tartte liikuntasuoritus parantua edellisestä kerrasta vaan tärkeintä on mennä sen oman kunnon mukaan ja ottaa siitä täysi hyöty irti.

Tänään meinasin palata juoksuareenoille eli ensimmäinen juoksutreeni vähään aikaan. Katsotaan kuinka se jalka oikein nousee nyt. Kevensin sitä juoksuohjelmaani ja harvensin kertoja milloin käyn juoksentelemassa eli tänään koitetaan 2 min kävelyä ja 2 min juoksua 5 kertaa mutta jos tuntuu ettei jaksa juosta niin paljon ni mennään vain 1 min juoksua ja yhden kerran enemmän.

Heräsin sitten aamulla siihen, että sormeen koskee. Vasemman etusormi tuntuu hieman turvoksissa olevalta ja kipeältä. Sitä on nyt sitten yritetty vetreyttää ja venytellä. Enemmän tekisi mieli ottaa särkylääkettä ja antaa sen levätä. Mutta kumpikaan ei ole mahdollista. Särkylääkettä voisin ehkä löytää täältä töistä jostain tai joltakin, mutta sormea ei voi jättää rauhaan tässä työskennellessä.. Pirun ctrl c ja v eli siis copy-paste töitä tekemässä ja juuri tuota sormea tarvitaan. Epäilen kyllä että moista työtä eilinen tehdessä olen sen sormeni kipeyttänyt. Pakko kyllä myöntää, että ensi kuukausi vapaana alkaa kuullostamaan entistä houkuttelevammalta kuin tällainen tietokoneella nyhvääminen. Se on nimittäin vielä päättämättä olenko töissä ensi kuun vai en tai oikeastaan onko minulle töitä vai ei. Jos minulta kysytään voin kyllä mielummin jäädä kotiin kuin tehdä tätä mitä nyt teen. Ei vaan jaksaisi kiinnostaa. Mielummin lomailisin heinäkuun, nukkuisin pitkään, treenailisin ja koittaisin väsätä opinnäytetyötäni. Pitääkin alkaa tänään ahdistelemaan tuota pomoani heinäkuusta :)