..ja se on kyllä aivan mahtava. Pakko myöntää, että kiitos ja kunnia kuuluu kaikki tälle ohjelman laatijalle. Miten osasikaan tehdä juuri sellaisen kuin kaipasin :) Tänään siis oli tapaaminen tuon saliohjelman puitteessa personal trainerin kanssa. Se kun kuului tähän salijäsenyyden hommaamiseen, että saa saliohjelman. Noh aluksi kävimme läpi sitä kaavaketta minkä aiemmin oli täytellyt. Sainpahan puhuttua kaikkia minua mietityttäviä asioita, kun yliliikkuvat niveleni ja niiden huomioiminen ja muutaman laitteen epäsopivuudesta (en tiedä johtuuko se nivelistä vai mistä, mutta pahaa tekee pari jalkalihaslaitetta) sekä siitä että saisin ohjelman juuri yläkropalle ja mieluiten laitteisiin. Noh tämän jälkeen menin toviksi lämmittelemään, kun trainerini valmisti miulle ohjelman (varmaan sillä jokin pohja on millä tehdä, kun ei siihen mennyt kuin 5 minuuttia. Toisaalta olihan sillä se lappu jo aiemmin, että ehkä tehnyt jo pohjan valmiiksi) Sen jälkeen lähdettiin käymään läpi sitä ohjelmaa, että mitä mikinkin merkintä lapussa tarkoittaa ja sitten etsittiin oikeat laitteet salilta. Koska aiemminkin olin tehnyt suurinta osaa niistä laitteista, ni laittoi traineri miut tekemään ja huomautti mikäli jossakin oli jotain sanomista eli jos käsi oli väärässä asennossa ja jos laskin liikkeen liian alas jne. Oli kyllä mukava kun joku kertoi miten ne liikkeet pitää tehdä oikein, että varmasti tuntuu. Kun kaikki laitteet oli käyty läpi, sain sitten kysellä jos jotain jäi epäselväksi ja pääsin itse tekemään uutta ohjelmaani läpi. 

Ohjelmani oli kokovartalon ohjelma, mistä sitten muutamat kohdat jätän läpi, kun teen vaan käsipainotteista. Tein sitten tämän lyhyemman version mukaan, kun tässä illalla kävin vielä juoksentelemassa. Tehokasta kyllä oli, tuntui että juuri ne oikeat lihakset todellakin teki töitä siellä. Nyt kun pääsee vielä tekemään se koko treenin (odottaa ihan innoissaan :D ) Treenin päätteeksi päätin sitten kokeilla semmoista tärisyttäjää, en tiedä sen parempaa nimeä, mutta se kyllä hyvin kuvastaa kyseistä laitetta.. Siihen mennään siis seisomaan ja sitten se alkaa sinua hytkyttää niin lujaa, että kaikki läskit tärisevät :D 5 minuuttia siinä sitten seisoskelin ja mietin, että kaikkea ne keksivätkin. Toisaalta olin eilen lukenut kuntoplus lehdestä, että semmoisen kokeen käyttö säännöllisesti lisää painonpudotusta (ajattelin sitten ei ota jos ei annakaan eli kaikkea kannattaa kokeilla, jos sillä 1 kilo enemmän saadaan pois :D)

Muuten tänään olin sitten kaverille muuttoapuna eli voipi huomenna olla lihakset hieman kipeitä. Pitää tässä vielä venytellä noita lihaksia ja toivoa parasta. Huomenna oisi tiedossa combatia päivällä eli aamusta pitää koittaa levätä kunnolla, että ehtii kroppa palautua hieman. Mutta edelleen sitä mennään kropan ehdoilla eli mihinkään pakoteta, jos oikeasti tuntuu siltä ettei pysty.

Pitää vielä mainostaa tämän päivän juoksua eli tuntui ensimmäistä kertaa ikuisuuksiin siltä, että oikeasti juoksi. Välillä hölkkäili, mutta kyllä sitä sekaan mahtui myös juoksuaskelia. Tämä on hyvä alku ja tästä on hyvä jatkaa :) Mietityttää kyllä millaistahan se juokseminen on sitten kun painoa on vähemmän, varmasti mukavampi. kun ei tartte niin paljoa ylimääräistä kantaa mukana..