Niin se näyttää, että ihan kesä on tullut viimein muumilaaksoon. Olisin voinut vielä tovin pysytellä niissä kevätkeleissä, mutta ei niin ei. Tämmöinen sää saa vaan minut lukkiutumaan sisälle avoimen ikkunan äärelle koko kauniiksi päiväksi ja yöllä vasta herätä eloon. On vaan liian kuuma!! Koittaa kovasti tehdä tänä kesänä päinvastoin kuin muita kesinä eli liikkua kuumuudesta ja muusta huolimatta eli jos vaihteeksi paino menisi kesällä alaspäin eikä ylöspäin.

Kokeilut laskurin jättämisestä olivat hyviä ja nyt vähän takkuilee paluu sinne, mutta en usko vielä itseeni niin paljon että ihan tyhjän päälle jäisin. Paino pysyi samana, odotan vielä, että enimmät viikonlopun turvotukset häviää ja saadaan se oikea paino.. Mutta tuli syötyä ja juotua, mutta jotenkin siitä oli kadonnut se pakonomaisin tunne eli pakko syödä kun joku mahdollisesti vie sen ruuan miulta jos en näin tee. Eli söin ehkä epäterveellisesti, mutta sitäkin vain sen verran kuin oli nälkä. Eli jotakin viimein oppinut  Viikonloppuna tuli myös tanssittua jalkansa kipeäksi (niitä turvotuksia nyt ootetaan pois), mutta kaiken puolin aktiivinen ja mukava viikonloppu takana. 

Oppinut myös muutakin eli lautasmallia, juu niinkin yksinkertainen asia ei vaan tuntunut menevän päähän, mutta eli tällä tyylillä syödään koulussa/töissä niin hyvin täyttyy vatsa loppupäiväksi (siis koulu- tai työpäivän) ja kalorit pysyy maltillisena. Sekä tulee syötyä tuota kasviksia monipuolisemmin kuin kotona ja paremmin täyttyy 500 g. Sen verran olen itselleni antanut periksi, että syön vaaleata leipää, kun kotoa ei moista löydy (ei ainakaan kovinkaan usein). Että semmoisia pari pientä tai yksi isompi.