Sitä ollaan siirrytty toiselle viikolle tässä projektissa.. Tai no oikeastaan projekti on aloitettu jo maaliskuun alusta, mutta otinpa uuden alun tässä :) Painoa tippunut 2 kg eli paino nyt 97,4 kg (tämän aamun paino). Tulla hyppäsi paino alas, kun taas söi normaalisti. Vapustakin selviydytty hyvillä mielillä, toisaalta eipä ollut tuota rahaa millä olisi juhlinut eli sekin esti liian syömisen/juomisen. Tässä oisi nyt hyvä miettiä mihin ollaan menossa, vaa'an puolesta semmoinen 70 kg olisi hyvä, tuossa painossa aiemmin jo käväissyt eli tiedän sen olevan mahdollista. Eli pudotettavaa kaikkiaan olisi 30 kg (lasken tuosta 100 kg, vaikka hieman ylikin sen menin) eli jäljellä 27,4 kg. Outoa miten paljon pienemmältä määrältä tuo kuulostaa kuin 30 kg, mutta vielä on matkaa edessä.

Summataanpa tähän nyt millä menetelmällä tätä 30 kiloa meinataan hävittää tästä kropasta eli käytän netissä olevaa kalorilaskuria, johon merkkaan syömiset ja liikunnat. Syömisen suhteen koitan käyttää menetelmää minkä opin kirjasta rentoa painonhallintaa (kirjoittanut Patrik Borg) eli kaikkea kohtuudella ja rennosti laihduttaen. Liikuntaa ollaan lisätty välillä enemmän ja välillä vähemmän, koitan tässä etsiä kaikkia kivoja (ja halpoja) urheilulajeja itselleni harrastettavaksi. Muutaman vanhan rakkaudenkin olen löytänyt tässä etsinnöissä. eli lajeja joita nyt harrastan: Uinti (vesijuoksu, ihan perus uintia ja vesijumppaa miten nyt huvittaa), kävely enimmäkseen koiran kanssa, pyöräily (koiran kanssa ja työ/opiskelu matkoja), zumba, kuntosali, sähly. Perusideana oisi, että liikuttua tulisi 3000 kcal edestä, mutta ei se nyt niin tarkkaa ole. Kuitenkin päivittäin kevyesti ja muutamia kertoja viikossa oikein tehokkaasti.

lajeja joita haluaisin harrastaa, mutta en syystä tai toisesta voi harrastaa (yleensä syy on raha, opiskelija kun olen niin rahassa ei tule pyörittyä): juoksu (tähän oottelen, että paino hieman tippuu, jotta polvet ja nilkat kestäisi paremmin), spinning, nia ja ylipäätänsä tanssiminen missä muodossa tahansa.

mutta nyt pihalle pyöräilee med koiruli.